Μία εταιρεία, μία ιστορία, μία κινητήριος δύναμη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η Cosmolamp εδώ και πολλές δεκαετίες δημιουργεί και πρωτοπορεί…

…για να προσφέρει σε κάθε ανθρώπινο έργο την ακτινοβολία που του αξίζει. Με δυναμική παρουσία πολλών χρόνων στον κλάδο του φωτισμού και της εφαρμογής ηλεκτρισμού η Cosmolamp συνεργάζεται και δημιουργεί δεσμούς ισχυρούς με καταξιωμένες διεθνείς εταιρίες, για να παρέχει τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα και τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σύγχρονο επαγγελματία. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες για λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες αποτελούν για την Cosmolamp την κινητήριο δύναμη πίσω από κάθε της πρόταση και συνεργασία… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία μοναδική συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητα ζωής. Μεγάλες και αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού ενώνουν την πείρα τους με εκείνη της Cosmolamp, για να «φωτίσουν» ιδανικά κάθε πτυχή της ζωής. GE LIGHTING, LANZINI, SCAME, ARDITI, COLLINGWOOD είναι οι σταθεροί και αποκλειστικοί συνεργάτες της για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών και προϊόντων. Κάθε δραστηριότητα της Cosmolamp διακρίνεται από βαθύ σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, τη διαφοροποιεί και της έχει προσφέρει μία ξεχωριστή θέση στο χώρο των εφαρμογών ηλεκτρισμού. Η δυναμική και ανθρώπινη διάσταση της Cosmolamp δημιουργεί για κάθε επαγγελματία έναν κόσμο πρωτοπορίας και αξιοπιστίας. Ένα δεσμό ισχυρό που προάγει τον πολιτισμό.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε επαγγελματία.

Με αξιοπιστία και συνέπεια θέτει την προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου…

Ως εξουσιοδοτημένος διανομέας της GE LIGHTING, η Cosmolamp προσφέρει την ασυναγώνιστη ποιότητα του μεγάλου ονόματος στο χώρο του φωτισμού. Θέτει στην υπηρεσία κάθε επαγγελματία και καταναλωτή την τεχνογνωσία GE, με πλήρη γκάμα λαμπτήρων και φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτσι, κάθε κατασκευή αποκτά την τελειότητα της κορυφαίας τεχνολογίας και γνώσης.

… με επιλογές ποιότητας προσδίδει σε κάθε έργο την αξία του μοντέρνου σχεδιασμού

Η Cosmolamp σε αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία LANZINI φέρνει ό,τι πιο πρωτοποριακό και μοντέρνο στο φωτισμό επαγγελματικών χώρων. Με γνώση των ιδιαίτερων απαιτήσεων του αρχιτεκτονικού φωτισμού παρέχει μελέτες που χαρίζουν ξεχωριστή αισθητική. Διαθέτει μία πλήρη γκάμα φωτιστικών (Architectural Led Lighting, Urban Lighting, Residential \ Industrial indoor & outdoor Lighting, Street Lighting) που καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία.

… με άριστη επιστημονική κατάρτιση παρέχει την πιο αξιόπιστη υποδομή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η Cosmolamp σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία SCAME καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας και των κατασκευών. Παρέχει άρτια ηλεκτρολογική εγκατάσταση εξασφαλίζοντας απόλυτη αντοχή, ασφάλεια και λειτουργικότητα από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Διαθέτει μία πλήρη γκάμα εφαρμογών και λύσεων SCAME, που δημιουργούν την πιο ποιοτική και αξιόπιστη ηλεκτρολογική υποδομή.

… με γνώση των σύγχρονων τάσεων προσφέρει λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική σε κάθε ανθρώπινη δημιουργία.

Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στον αρχιτεκτονικό φωτισμό, η Cosmolamp παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα Led Lighting. Σε συνεργασία με τη σύμπραξη ARDITI και COLLINGWOOD προσφέρει μία πλήρη γκάμα φωτιστικών και εξαρτημάτων τοποθέτησης Led, που χαρακτηρίζονται από άρτια λειτουργικότητα, σχεδίαση και υψηλή αισθητική. Οι προτάσεις Led Lighting από την Cosmolamp προσδίδουν σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο την ποιότητα της προηγμένης τεχνολογίας και του πρωτοποριακού σχεδίου.